Min første date var som forventet!

Hvordan skal jeg definere min første date? Der var masser af erfaringer med drenge længe før jeg nogensinde blev formelt bedt i biografen eller til middag, eller hvad det er folk gør, når de er ikke bare desperat forsøger at rode i hinandens bukser.

 

Den første gang jeg kyssede en fyr (på læberne, ingen snogging eller noget) Jeg var i svømmehallen. Vores venner havde alle fik sammen til en eftermiddag med at plaske rundt, og jeg blev bestemt, at jeg ville komme hjem med en kæreste. Den proto-kæreste, du forstår – ikke en rigtig en. Den du får, når du spørger din bedste kammerat til at bare gå rundt alle drengene, der synes vagt villige og bede dem igen: “Vil du gå ud med min ven”

 

Jeg til sidst sikrede den nervøse samstemmende udtalelse fra en ung ingefær dreng, og før vi fik ud af puljen han kyssede mig på læberne.

 

Score.

 

Desværre jeg blæste det den næste dag, ved at sende ham mere end halvtreds kærlighed-notes i løbet af en matematik lektion. Forståeligt han kaldte det hele slukket, igen på den traditionelle måde: ved at få sin bedste ven til at skrive en note til mig, sagde “Beklager, du er dumpet.«

 

Effektivitet: 1

 

Diplomati: 0

 

Som en klodset, nørdet knægt havde jeg ikke mange andre muligheder, så med tungt hjerte, jeg kom til at arbejde på en anden taktik: hænge ud med fyrene for længe nok, at i sidste ende ville man acceptere at røre mine bryster.

 

I løbet af denne tid, næsten enhver mødested ville have været godt nok til en første date – mine venner og jeg vil tilbringe det meste af vores tid sidder i parker eller i indkøbscentre, med kun lejlighedsvis tur til noget mere spændende som arcade. I arkaden havde de motorcykel racing spil, hvilket betød, at vi kunne sidde foran drengene, mens de pressede deres erektioner ind i os, at hver person forsøger deres bedste foregive, at de enten havde ikke lagt mærke til eller ikke vidste.

 

Sjovt.

 

Men datoer? Som en amerikansk begreb, en første date syntes magisk og uopnåelig, ligesom Wal-Mart, ‘prom’, og de udfordringer, hvor du får en gratis burger, hvis du kan spise en ko på under et minut. Men, også gerne de ting, dating kom til Storbritannien i sidste ende.

 

Min første date nogensinde

Lad os kalde denne fyr Carl. Og jeg har ikke tænkt mig at fortælle dig, hvordan han så ud, jeg vil bare have dig til at forestille den blødeste-flået teenage hjerteknuser fra din egen ungdom. Måske Jared Leto, eller alt efter hvad Buffy karakter gjort dit hjerte løb. Han var en af ​​dem: alt for smuk til at betale mig selv den mindste opmærksomhed. Hvis vi var gået til den samme skole, ville han have vidst mig kun som en nørdet dreng, der lejlighedsvis fik modig og stolt Smashed System ved at bære fiskenet efter skole.

 

Men jeg havde ikke møde ham i skolen, så jeg fik til at gøre det, vi alle gør nu på internettet, men som dengang var sådan en sjælden fornøjelse: Jeg kunne foregive at være en meget køligere person.

 

Han var fætter eller barndomsven en af ​​mine kammerater, og da hun fortalte mig, at han ville komme i løbet af naturligt jeg snusede luften, lugtede drenget sved og muligheden for en fingersætning, så jeg klædt i de mærkeligste tøj kombination jeg kunne finde, slået på, hvad goth-maling jeg forsøgte at passere som make-up, og satte sig på hendes hus med mine ben halvt åbne håber, at han i det mindste ville sætte pris på min begejstring.

 

Han gjorde.

 

Slags.

 

Jeg sikrede en dato for at lørdag aften: mine forældre ville være på pubben, som nogensinde, og min søster havde nogle venner rundt. Så vi kunne sidde puttede op på mine forældres seng, ser en film på TV i hjørnet af deres soveværelse. Før han ankom jeg gik igennem det samme tøj / make-up / udgør ritual, flød mine trusser ved tanken om ham røre mig, og sprøjtes på nok parfume til at dræbe en sniffer hund på tyve Skridt.

 

Jeg var. Forberedt.

 

Jeg havde indøvet i mit hoved, præcis hvad jeg skulle gøre, da han ankom, havde jeg købt noget vin at tilbyde ham (OK, Lambrini, som er at vin, hvad chip shop eddike er at Diet Coke) og jeg vidste præcis, hvordan længe jeg skulle vente igennem filmen, før jeg trak ned min top en lille smule og forsøgte at putte op til ham. Jeg havde forestillet mig, hvad hans hænder ville føles på mine skuldre, da hans fingre krøb ned gradvist at nå kurven af ​​mine bryster. Jeg havde følt, at gut-hamrende ondt som jeg forestillede mig ham siddende bag mig, trykke på en rasende hårdt på i den lille af min ryg. Jeg havde forestillet mig, hvad hans læber ville føles, og den sexede måde, han ville rulle mig på min ryg, så vi kunne komme ned til hardcore frotting.

 

Du kan gætte punchline, right? Han dukkede ikke op.

 

Ikke værst datoen for mit liv, men bestemt temmelig tæt. Selvom jeg blev hærget, i bakspejlet var der absolut en blå himmel.

 

For det første fordi jeg er sikker på det ville have været en crap aften alligevel. Selvom jeg havde i stiveste puds havde jeg ikke sat mange tanker i atmosfæren, og filmen ville jeg plukket til vores romantiske forbindelsesofficer var en ucensureret nedskæring af en skræmmende 70’er horror flick.

 

Vigtigere end det, selv om, at have oplevet en første date, der var så forudsigeligt katastrofalt, næsten alle aspekter af mit kærlighedsliv fra da af – selv de forfærdelige bits – regnes som en sejr. Hver gang jeg laver en frygtelig fejltagelse, faldet af sengen i løbet af en shag, eller hulke vildt efter at være dumpet, jeg kan trøste mig med, at jeg i det mindste er ikke på mine forældres seng med en uhyggelig, tåreperser wank mens The Exorcist spiller i baggrunden.