Risikabel sex, pisse farligt!

I dag er jeg besat med risikabel sex. Den slags, der får dit hjerte hamring i tiden til bump af din skridtet, som du knepper med en tåget endnu åh så presserende deadline. Få det overstået før de andre finde dig.

Risky sex. Ligesom snuppede famler du har i overfyldte steder, eller den lidt-mere-end-det, som teenagere gør på bussen.

 

Sex du ikke har, fordi du er for liderlig til at få et værelse, men fordi spændingen ved at blive opdaget gør det alle føler mere ulovlig.

Risky sex – næsten at blive fanget

Første gang jeg havde denne følelse var i min første kæreste køkken. Hans forældre var i det næste rum – mindre end ti fødder væk. Vi kunne høre dem skænderier over TV-fjernbetjeningen, og gør vittigheder om cast af Eastenders. Vi kyssede, fordi vi var lort på samtale, og derefter vores afslappede famler vendte sig mere. Jeg vendte rundt for at se på døren, og han trådte frem for at trykke sig op mod min røv. Bider kys ind i bagsiden af ​​min hals, så bøje mig over køkkenbordet.

 

Det var en af ​​dem, stukket ud i midten af ​​køkkenet – en lang, glat, kold overflade dividere værelset. At give mig noget at hvile på. At blive kneppet imod. Til greb ind for balance, mens han løftede min nederdel, trak mine trusser til side og kneppede mig med korte, hårde slag.

 

Aldrig helt hele vejen i: vi havde at undgå kontrollampe lyden af ​​hans skridtet afklapsning mod min røv.

 

Jeg holdt stille og stirrede hårdt på køkkendøren, bad hans forældre ville ikke vælge det øjeblik at vandre gennem.

 

Du ved hvad jeg mener: den slags risikabelt.

 

Sex i gyder.

 

Parker.

 

På togene – de sene vogne med kun to andre mennesker. Sex hvor du spænde din nederdel op og sidde på den hårde, og prøv ikke at flytte alt for mistænkeligt.

 

Den slags sex de opfandt CCTV for.

 

Måske forbudt sex med en person, du ikke bør. Den slibning, slapping, knyttede haster med en fuck der nødt til at ende, før du er fanget.

 

Jeg ved ikke, hvorfor dette frister mig lige nu – jeg er langt fra eventyrlystne i øjeblikket. Ivrig og syg og træt, jeg sidder på mit værelse bag min laptop, med gardinerne trukket og en drink, der er altid en alt for mange af hvad jeg burde ikke have: kaffe, vin, cider, en af ​​hver.

 

Måske risikabelt sex er varmt, fordi det er det eneste, jeg ved, jeg kan ikke gøre i øjeblikket. Jeg er liderlig for fare, fordi jeg er svag og bange, og indtil jeg føler bedre fantasy er alt jeg har fået: offentlig sex. Sex med en fremmed. Sex med en kollega i mødelokalet, når du ikke er sikker på web cam er slukket.

 

Måske mere risikable.

 

Vertigo syge, kigge væk nu, men jeg tænker på svimmelhed og frygt. Ægte tab af kontrol.

 

Måske et scenario, hvor køn selv skubber mig yderligere i fare – ligesom skide over en balkon på et tårn blok ti etager op. Bent over siden, hoved og arme dinglende uholdbart over kanten.

 

Bange for at falde.

 

Bange for at kigge, men lige så bange for at lukke mine øjne. Som hvis modstående fare vil stoppe det værste sker.

 

Han ville holde rækværk at afstive sig at kneppe mig hårdere, og jeg vil læne længere ude – føler at svømning, syg fornemmelse i min mave som jeg forestiller mig tempoet i dråben. Jorden ser langt væk, men hvert slag af hans pik inden i mig nudges mig lidt længere frem.

 

Hver ryk kan være den, der tips os over kanten.

 

Og han skal komme. Nu. Hurtigt. Fordi mit hoved er svømning og altanens knirkende og jeg hænger ud over kanten.

 

Og vi skal stoppe, men vi ikke kan, fordi vi begge har brug for at komme. Blot endnu et slag. Endnu rystelse. Et spjæt mere af min kusse at malke spunk fra hans pik, og at splitsekund hvor vi klamrer sig til hinanden: pustende og mæt og glad.

 

Svedig nok til at glide.