Sexy tattoos!

Jeg absolut partisk til fordel for mennesker med sexede tatoveringer. Tag en fyr, der er sjovt eller smukt eller interessant nok til vagt Grib min opmærksomhed, slap en tatovering på ham, og se som jeg tænder fra mildt fascineret at savlen ved mundingen.

Sexy tatoveringer

Blæk på huden er sexet i sig selv – uanset om det er en permanent tatovering eller noget midlertidigt. To af mine favorit fyre nylig fik deres ansigter malet, og jeg stirrede på billedet for en lang tid på at finde ud af, hvorfor et par penselstrøg gjort dem begge ser uendeligt smukkere. Hvis du kan lide blæk på huden også, jeg udfordrer dig til at se på denne fantastiske kalligrafi-on-hud foto af Adele Haze på Dreams of Spanking (NSFW) og ikke få sexede kuldegysninger ned ad ryggen …

Jeg har ikke kneppet mange mennesker, der havde tatoveringer, jeg er ked af at sige. Medmindre et par af dem har været skjult små kruseduller på steder fik jeg ikke rundt til inspektion, jeg har sandsynligvis kun shagged tre eller fire tatoverede mennesker. Men min Gud, har jeg stirrede på nogle fyre med tatoveringer. På tog, busser, og på gaden, jeg vil fange små glimt af blæk på kødet, og er nødt til at rive mine øjne væk, hvis de tror, ​​jeg er uhøflig.

Ærmer, primært, få mig i tarmen. De fremhæve formen og størrelsen af ​​en persons arm, og gøre opmærksom herpå splint af huden lige under armen af ​​en t-shirt. Jeg tilbeder dette plaster på huden på samme måde, jeg forestiller mig andre elsker et glimt af nøgne kød i toppen af ​​en strømpe. Gud, jeg kan ikke vente til sommer.

Leg tatoveringer, håndled tatoveringer: alle fantastiske. Måske er den bedste af alle er en sexet tatovering på nogens hofte eller mave eller talje – den, du sjældent får at se ordentligt, medmindre du er fucking dem, men som du kan fange den ulige glimt, når de strækker, og deres skjorte rider op ud af linningen af ​​bukserne.

Mave tatoveringer gøre for mig, hvad Calvin Klein logo bruges til som teenager: kigger ud af toppen af ​​bukserne og gøre mig lyst til at begrave mig ansigt først ind i huden, der ligger under.

Der er mere i det end visuel appel, selv om, da der som regel er med sexede ting …

Den hotness af ‘fuck det’

En nylig undersøgelse undersøgt virkningerne af kvinders tatoveringer på henvendelser fra mænd. Den fandt, at kvinder med en synlig tatovering fik kontaktet mere end dobbelt så ofte som kvinder uden. Det er bare en lille undersøgelse, så du skal ikke tage det som evangeliet, men det giver et par tip, der fik mig til at tænke. Bortset fra lige tænker jeg nødt til at komme videre med at få nogle tatoveringer, det startede noget andet, jeg har været overvejer i et stykke tid: det ligefrem sexiness af “fuck det, hvorfor ikke? ‘Holdning.

Se, sexede tatoveringer er ikke bare smuk. Ligesom de fleste ting, der visuelt appellerer til mig, der er noget dybere sidder under den: Jeg har lyst til fyre mere, hvis de er fedt eller mager end super-muskulære, dels fordi jeg hader tanken om at gå til gymnastik eller gøre motion på en dato. Jeg har lyst til fyre mere, hvis de ser en smule punky, end hvis de er rene-cut, fordi clean-cut drenge i skolen plejede at være ganske lorte til mig, og jeg fandt varme og venskab i scruffy mængden. Tatoveringer og – i mindre grad – piercinger symboliserer noget andet.

Lige siden jeg var en akavet teenage goth, har jeg altid ønsket en tatovering. Jeg formåede i sidste ende til at overbevise mine forældre og bedsteforældre at piercinger ikke ville ødelægge mit liv for evigt, men de har aldrig flyttet tatoveringer. Så selv nu hvor jeg er en voksen, når jeg går med længsel forbi en tatovering parlor, hører jeg min mor stemme i mit hoved: “du vil fortryde det en dag!”

Og så, med rette eller urette, jeg antager, at folk med tatoveringer er villige til at tage flere risici. Det er næsten helt sikkert en lort antagelse, ved den måde, men forbindelsen er blevet gjort i mit sind, så det er svært at ryste: “du vil fortryde det en dag”

Uanset om det er ændringer i min krop, ændringer i smag, et job, der betyder, at jeg kan ikke bære ærmer, der ikke dækker, hvad blæk jeg ville sætte på mine håndled og arme … måske ville jeg fortryde det en dag.

Måske.

Men nu er jeg ældre jeg tror, ​​jeg kender svaret på, at:

“Og hvad så?”

Folk med tatoveringer ved, at de kan fortryde ting. Da jeg var yngre var det muligt at nikke med til visdom ældre mennesker og tænke ‘Åh ja, måske disse tatoverede mennesker bare ikke har overvejet mulighederne. “Men de har, selvfølgelig. Og det er sexet: evnen til at forstå risiko og fortryder og glæde, og beslutte, at sidstnævnte opvejer de to første.

Folk med tatoveringer ved, at de kan fortryde ting. Men de ved også, at nogle gange du risikerer fortryde, hvis du ønsker at leve lidt. En tatovering er en synlig, sexet, smuk påmindelse om en tid, de elskede noget så meget, at de ønskede at holde det for evigt.

En blid prompt, at nogle gange, hvis du vil have noget awesome, du bare nødt til at sige “fuck det.«