En komplet nybegynder guide til anal sex

I 1977 trak Cat Stevens sig af musik og gennemgik en dramatisk konvertering til at blive en religiøs muslim, der hedder Yusuf Islam. Jeg kan helt forholde mig til dette nu, for før jeg plejede at sige, at jeg aldrig ville have skød sex og så i weekenden havde jeg det.

For nogle år siden var jeg så fast over at aldrig have det, at jeg havde følgende samtale med min daværende kamerat, Ben. Virkelighedsbid, som jeg foragter, var på tv.

MERE FRA COSMO MASTER CLASS: HVORDAN HAR SEX

7 måder at bruge smøre under sex

12 Anal Forspil Tips til begyndere

14 Sexlegetøj til Mind-Blowing Orgasmer
“Jeg hader virkelig denne film mere end noget andet i verden,” sagde jeg.

“Endnu mere end butt sex?” (Vi havde diskuteret min terror for anal før.) “Som om du skulle vælge, om du skulle se Reality Bites eller have anal sex-”

“Jeg vil hellere have anal sex. Rangeringen er som alt, og derefter analsex, og så ser Reality Bites død ud.”

Men det var da jeg var lidt yngre, lukkede og meget single – hvilket tillod mig at gøre fejende generaliseringer om ting, jeg aldrig ville gøre uden at blive udfordret på dem. Risikoen for tilbagekaldelse af analsex syntes meget skævt (Return: Den fyr du er dating mener du er cool eller hvad som helst. Risiko: Pooping på en penis.) Men nu hvor jeg er en persons kæreste, viser det sig at Når du virkelig kan lide nogen, er du mere villig til at prøve ting, du aldrig troede du ville prøve. Kan lide at se Jason Statham-film og camping og miste den endelige og eneste jomfruelighed, som du har bevaret siden After-Prom.

1. Prøv det ikke, hvis du ikke vil. Der er en stor forskel mellem “Jeg er ikke nødvendigvis fantasere om at få en penis enema, men jeg vil blæse min partner sind” og “Jeg vil hellere dø end at gøre dette, men jeg tror jeg kan lide gennem det, fordi han har presset mig.” Hvis du er i et gensidigt omsorgsfuldt, sundt forhold (med en fyr der går ned på dig i en halv time, minimum), måske vil du gerne gøre det for din partner, eller du vil ikke. Enten måde er 100 procent fint, og hvis han holder presset på dig, når du har gjort det klart, at det ikke står på bordet, skal du fortælle ham at suge det.

2. Selvom du er monogamisk, er en kondom sandsynligvis en god ide. Det forhindrer bakterier fra tarmene at sprede sig overalt. (Jeg ved, du vil virkelig fuck nu.) Sexpert Dr. Emily Morse anbefaler at holde babyservietter på natbordet og at “aldrig bruge samme kondom, der går fra vaginal til anal og tilbage igen.” Af indlysende grunde / poopy vagina.

3. Den rigtige glidemiddel er dobbelt så vigtig som den er, når man har vaginal sex, hvilket allerede er super vigtigt. Du har måske hørt, at for meget lube fjerner friktionen, der gør det til at føle sig godt for fyren. Det er uhyggeligt. Der er ikke noget som for meget smøremiddel, fordi det får det til at føle sig lidt mindre som om du bruger din butthole som en håndtaske til lommelygte.

4. Mellem tynde vandbaserede lubes (som Astroglide) og tykkere (KY), gå med de tykkere, fordi de ikke tørrer ud så hurtigt. I sexpædagoger Tristan Taormino’s skøre-hjælpsomme Ultimate Guide to Anal Sex for Women nævner hun, at Crisco har været en favorit af LGBT-samfundet i lang tid, men det er dårligt at bruge med kondomer, fordi det til sidst kan pose små huller i latexen .

De oliebaserede er også ret irriterende at komme ud efterpå. Vi brugte Vaseline, men min kæreste forstod senere, at det dræber fornemmelse på huden, hvilket selvfølgelig var nyttigt for mit røvhul, men dårligt for hans orgasme. Så måske ikke, eller start med lidt af det, men skift derefter, fordi det vil tage rigtig lang tid for din partner at komme, hvis de selv kan.

5. At få spidsen i ondt mest, fordi hovedet på penis er den bredeste del. Når du er forbi det og op til akslen, vil det føles lidt bedre. Husk, hvor meget almindeligt køn, der er ondt i starten, for nogle af os? (Medmindre jeg antager, at fyrens skaft har samme bredde som hovedet, i hvilket tilfælde skal du bryde op, når han skal gå tilbage til Xaviers Academy for Gifted Youngsters?)

6. Slap af din pc muskler så meget som muligt. Afslappende og indsnævring af pubococcygeus (PC) muskler er som den analiske version af Kegels. Du kan bekymre dig om det senere – lige nu lad dine butthole muskler gå, som om du er ved at aftage (du vil ikke nok).

Annonce – Fortsæt læsning nedenunder

MERE FRA COSMO MASTER CLASS: HVORDAN HAR SEX

De 10 største misforståelser om analsex

Hvordan giver jeg min fyr et håndjob?

Hvad det virkelig kan lide at bruge en Strap-On Dildo
7. Du kommer til at freak ud, at du er pooping, men det er du ikke. Ærligt bliver det svært at fortælle, om du er eller ikke; Desuden var denne Tucker Max-historie ikke til gavn for min butt-sexfobi. Du kommer nok ikke til at bage. Hvis der er en lille smule poop, som min partner sagde, er det ikke en stor ting, for “han bad om dette.” (Der var ikke.)

8. Du kan ligge fladt på din mave, komme i doggy-stil eller gøre missionær – og det er rækkefølgen af, hvad der vil skade mindst til det meste. I hvert fald i min (
Google Translate for Business:Translator ToolkitWebsite Translator